Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üdvözöllek!

Szeretettel köszöntelek a Kristályfüzér honlapján!

Engedd meg, hogy bemutassam szerelmeimet, a különböző kristályokat és egyéb ásványokat, melyek nemcsak a szemet gyönyörködtetik, hanem hasznosak is, abban is segítenek, már ha odafigyelünk, hogy minél közelebb kerüljünk valódi önmagunkhoz. Azt gondolom ugyanis, hogy az életünknek akkor van igazán értelme, ha a sajátunkét éljük... :)

Az oldal folyamatosan épül-bővül, mondhatni, építési terület. :D Hamarosan felkerülnek az egyes ásványokról, valamint a kiválasztásukról, energetikai "karbantartásukról" szóló leírások, és persze az eddig elkészült ékszerfotók is. A galéria is fontos, amely az ásványokat mutatja be az eredeti formájukban, ezzel is fogok jelentkezni. Jelenleg az angyalkákkal dolgozom lendületesen, igyekszem bemutatni finom eleganciájukat és azt tarka sokféleséget, amit nekem jelentenek.

Kellemes nézelődést és olvasgatást kívánok, nagyon szeretném, ha találnál ezen a füzéren élményt, hasznos információt vagy akár neked tetsző ékszert, hiszen oly sok szeretettel készítettem mindazt, amit itt látsz.

Napsugaras szép napot kívánok:

Ildikó

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

sikemelcsi@freemail.hu

(Melinda, 2013.01.26 19:40)

Kedves Ildikó!
Gyönyörűek, amiket készítettél, egyik szebb, mint a másik. Kérdésem az lenne, hogy ezekből lehet vásárolni? Foglalkozol még vele, mivel én erre az oldalra csak most bukkantam rá.
Várom válaszodat.
Üdv.
Melinda